Momenteel vernieuwen we onze website. We zullen deze de komende weken stap voor stap uitbreiden. Houd de website in de gaten!

Momenteel vernieuwen we onze website. We zullen deze de komende weken stap voor stap uitbreiden. Houd de website in de gaten!

Onze oerverhaal

In onze beleving is het mens-zijn, waar de schoonheid zit in haar imperfectie, ondergeschikt gemaakt aan beleid, regels en het systeem. Waar dit ons leven makkelijker zou moeten maken, leidt het tot complexe situaties waar letterlijk geen mens meer van weet hoe het precies samenhangt en waar het ooit voor bedoeld was. Dit moesten toch meerdere mensen voelen en ervaren? We spraken veel gelijkgestemenden en voelden dat we leiderschap in de breedste zin mistte. Net datgene waar zoveel behoefte aan is. Tijdens de reis die Jim en Delano tot nog toe hadden afgelegd, constateerden en voelden we los van elkaar de noodzaak iets te moeten doen. Uit ons gevoel van soms wanhoop ontstond ook de overtuiging.

We besloten dat er maar een optie was, streven naar hetgeen te worden waar we zo naar verlangden. Want als het bedrijf waar je graag zou willen werken niet bestaat, dan heb je slechts twee opties in het leven: dit volledig accepteren en je hele leven ergens anders blijven werken óf besluiten om zelf een poging te wagen om dit bedrijf te creëren. Vanuit de gedachtegang dat ons verhaal en onze visie het leven van mensen simpeler en puurder kan maken en dat ze daarbij de beste versie van zichzelf kunnen en mogen zijn, liepen we op een zomerse middag op de Brunssumerheide en bedachten we BronzGreen.

Alles wat we doen in het leven, doen we voor mensen. Spreadsheets met cijfers, beleidstukken en regels zijn slechts een beperkte 

weerspiegeling van de werkelijkheid en de dagelijkse praktijk van ons bestaan. Wij geloven in elkaar en dat we kunnen bereiken waarin we geloven. Alleen ga je misschien sneller maar we weten dat we samen verder komen. 

We weten niet wat er nog op ons pad gaat komen. We weten wel dat wat er komt ons een stap verder brengt met het realiseren van onze missie door te gaan ervaren, te beleven, en hiervan te leren. Geïnspireerd door de pracht van het leven en de mensen om ons heen, vervolgen wij onze reis. We geloven dat het kan, maak je leven simpeler, ga, ontdek, geniet, groei, blijf bewust van jezelf, reflecteer, heb lief, leef en laat leven, neem verantwoordelijkheid, ervaar wie je bent, speel om te winnen en wordt de leider die je zou volgen. 

”Wij geloven in elkaar en dat we kunnen bereiken waarin we geloven. Alleen ga je misschien sneller, maar we weten dat we samen verder komen.”

Waar we in geloven

BronzGreen is een plek, met liefde en persoonlijke aandacht voor mensen. Een veilige haven waar mensen kunnen floreren en zichzelf mogen zijn. BronzGreen is gebouwd op basis van gezond boeren verstand, terug naar het menszijn en het verschil zien tussen beweging en vooruitgang. Want vooruitgang is beweging in de juiste richting. Samen staan we voor creativiteit, innoveren, ontwikkelen en doen. Wij geloven in eigenaarschap en samen waardevolle doelen bereiken. De geest de vrije hand geven, doen wat goed voelt. We zijn BourGondiërs en houden van het leven. Samen zijn we BronzGreen.

Onze missie

Laten zien dat je kunt bereiken waarin je gelooft.

Onze visie

Een plek om te zijn, waar mensen zich kunnen ontwikkelen tot autonoom mens.

Up for a coffee?

We realiseren ons bij het schrijven van deze tekst dat het oergevoel dat we ervaren onmogelijk onder woorden kunnen brengen en dat we onze passie en emotie niet kunnen digitaliseren. Daarnaast geloven we in het feit dat om begrepen te worden je eerst de ander moet leren begrijpen. Om deze redenen drinken we dan ook graag een kop koffie met eenieder.