Momenteel vernieuwen we onze website. We zullen deze de komende weken stap voor stap uitbreiden. Houd de website in de gaten!

Momenteel vernieuwen we onze website. We zullen deze de komende weken stap voor stap uitbreiden. Houd de website in de gaten!

Wij zijn BronzGreen

Een plek met liefde en persoonlijke aandacht voor mensen. Een groep van authentieke bourgondiërs die houden van het leven en samen het verschil willen maken in de wereld. Ontdek wie we zijn en wat ons drijft.

Onze kernwaarden

We are authentic

Durf jezelf te zijn. Speel géén rol. Authenticiteit is cruciaal en maakt het verschil.

We take ownership

Neem verantwoordelijkheid en krijg mandaat om het goed te doen.

We are creative

Alles is automatiseerbaar, behalve creativiteit en bezieling. Leef en leer van elke dag.

We create value

Wij geloven in mensen en waardevolle doelen. Dan is alles mogelijk.

Onze missie

Laten zien dat je kunt bereiken waarin je gelooft.

Onze visie

Een plek om te zijn, waar mensen zich kunnen ontwikkelen tot autonoom mens.

Waar we in geloven

BronzGreen is een plek, met liefde en persoonlijke aandacht voor mensen. Een veilige haven waar mensen kunnen floreren en zichzelf mogen zijn. BronzGreen is gebouwd op basis van gezond boeren verstand, terug naar het menszijn en het verschil zien tussen beweging en vooruitgang. Want vooruitgang is beweging in de juiste richting. Samen staan we voor creativiteit, innoveren, ontwikkelen en doen. Wij geloven in eigenaarschap en samen waardevolle doelen bereiken. De geest de vrije hand geven, doen wat goed voelt. We zijn BourGondiërs en houden van het leven. Samen zijn we BronzGreen.

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid

For our lovely people

Onze mensen, het belangrijkste wat een organisatie heeft. Daar hebben we dan ook alles voor over. Jezelf kunnen zijn, creativiteit, bezieling en vertrouwen maakt ons meer dan alleen een bedrijf.

For the only planet

We hebben maar één aarde, waar we zuinig op moeten zijn. Wij denken twee keer na voordat we wat doen. Zo dragen we ons steentje bij aan het grotere geheel.

With good profit

Wat wij doen heeft meerwaarde. Bouwen aan het bedrijf van morgen met onze filosofie als leidraad. Dit levert ons zoveel meer op dan alleen financiële winst. Samen bouwen wij aan BronzGreen.

Onze ambassadeurs

Onze ambassadeurs zijn mensen die enerzijds onze visie uitdragen en anderzijds BronzGreen een warm hart toedragen. Dat zijn voor ons de waardevolle personen die onze organisatie maken. Ieder op zijn of haar eigen wijze. Want ook dat is BronzGreen: authenticiteit.